Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Mercenaries

Nyt Mercenaries-spil til PlayStation 3 og Xbox 360

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du slår et smut forbi IGN, så kan du læse at Pandemic og Lucas Arts, arbejder på en opfølger til sidste års GTA-agtige actionspil Mercenaries. Ifølge IGN vil toeren indeholde en langt mere gennemgribende historie, større og mere realistiske miljøer, flere våben og våbenpakker og et eller andet online-tiltag. Altså en vaskeægte opfølger på alle punkter.

Det er ikke overraskende at der kommer en opfølger til Mercenaries, der har været noget af en outsider-succes for Lucas Arts, der desperat har brug for spil der ikke bare er Star Wars-licenseret materiale for at udvide deres portefølje.

Vi holder øje med informationerne i sagen og vender tilbage når vi ved mere.

Relaterede tekster

0
MercenariesScore

Mercenaries

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Pandemic Studios gør Rockstar kunsten efter. Velkommen til det krigshærgede Nordkorea, hvor mulighederne ligger for dine fødder.

0
Mercenaries

Mercenaries

PREVIEW. Skrevet af Thomas Tanggaard

Ren og skær action, der låner en god del af sit indhold fra et vist kobbel af rockstjerner. Tanggaard har spillet Mercenaries.Indlæser mere indhold