Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Ratchet & Clank: A Crack in Time

Nyt Ratchet & Clank spil på vej

Galaksens bedste makkerpar slår til

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sidste års download-spil Ratchet & Clank: Quest for Booty lovede i rulleteksterne mere sjov og ballade engang i løbet af efteråret 2009, og det lader til at amerikanske Insomniac Games holder dette løfte.

På årets GDC har firmaet nemlig løftet sløret for Ratchet & Clank: A Crack in Time, der forstætter historien om det umage makkerpar, der først så dagens lys på PlayStation 2, men som allerede to gange har slået deres folder på PlayStation 3.

A Crak in Time afslutter den historie som Insomniac begyndte i Tools of Destruction og som blev ført videre i Quest for Booty. Denne gang er Ratchet & Clank ude på en mission for at redde fremtiden - og den slags klares sikkert ikke uden en masse platformhopperi, en række fjender og nogle farverige baner.

Ratchet & Clank: A Crack in Time

Relaterede tekster

Ratchet & Clank: A Crack in TimeScore

Ratchet & Clank: A Crack in Time

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Galaksens bedste makkerpar er endelig tilbage i et eventyr der hverken holdes tilbage af teknik-problemer eller restriktive størrelser. Vi har anmeldelsen klar lige her...Indlæser mere indhold