Dansk
Gamereactor
nyheder
Resident Evil 3

Nyt spørgeskema hentyder til nyt Resident Evil remake

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Resident Evil 3 er netop udkommet, og alt tyder på at det, ligesom sin forgænger, vil blive en stor succes for Capcom, der må siges at have fundet en fidus i at udgive ambitiøse remakes af klassiske Resident Evil-titler. Spørgsmålet er dog nu bare - fortsætter de?

Ja, det tyder noget altså på, for allerede nu er Capcom begyndt at spørge deres publikum, om hvorvidt de ville være interesserede i et nyt remake. Som GamePur skriver har Capcom udsendt spørgeskemaer til seriens fans, og her spørger de ganske enkelt; "If a new remake of "Resident Evil" series is released, would you purchase it?"

Ja, det er oversat ringe fra japansk, men ideen er sådan set klar nok, og herfra er det så muligt at svare at man er så interesseret at man vil købe en ny konsol for sådan et spil, som vist hentyder til PS5 og Xbox Series X-

Om ikke andet tyder noget på at Capcom er meget interesserede i at fortsætte, og Resident Evil 4 er som bekendt et af de spil som mange har et nært forhold til.

Resident Evil 3

Relaterede tekster

Resident Evil 3Score

Resident Evil 3

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Hanquist

Sidste års Resident Evil 2-remake var en stor succes, og nu har Capcom givet efterfølgeren den samme omgang. Står 3'eren mon lige så skarpt?Indlæser mere indhold