Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Two Worlds

Nyt Two Worlds-indhold

Koster 600 Microsoft points, mester

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Selvom vi ikke var ovenud imponerede over Xbox 360-udgaven af Two Worlds, så har spillet en fanbase, der altid er på jagt efter nyt indhold. Og nyt indhold, er præcis hvad Southpeak har lanceret.

HQ

Pakken hedde Tainted Blood, den koster 600 Microsoft points og udvider spillet med en masse ting, for dem der elsker at spille co-op. Der er bl.a. en ny player vs. Player-funktion, hvor du i aflukkede arenaer kan kæmpe mod andre Two Worlds-spillere. Pakken skulle være tilgængelig nu.

Two Worlds
Two Worlds
Two Worlds
Two Worlds

Relaterede tekster

4
Two WorldsScore

Two Worlds

ANMELDELSE. Skrevet af Henrik Bach

Fornuftigt middelalderligt sandkassespil fra polske Reality Pump. Henrik er trukket i rustningen for at anmelde spillet på Xbox 360. Men hvad lyder dommen?

Two WorldsScore

Two Worlds

ANMELDELSE. Skrevet af Nicolas Elmøe

Et lille tysk firma og et meget ambitiøst projekt. Det kan da kun gå galt, eller? Nicolas er trukket i rustningen for at teste spillet...Indlæser mere indhold