Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fallout: New Vegas

Obsidian ville "elske" at lave et Fallout spil mere

Udvikleren bag Fallout: New Vegas vil meget gerne have en chance mere for at prøve kræfter med Bethesda's post-apokalyptiske spilserie.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

De fleste af os huske med stor glæde Obsidian Entertainment's bidrag til Bethesda's Fallout univers med Fallout: New Vegas. Spillet bragte ikke bare solid historiefortælling, men er blandt mange fans anset som det bedste Fallout spil der er lavet. Desværre fik Obsidian aldrig chancen for at lave et spil mere.

Mange har spekuleret på om Obsidian overhovedet er interesseret længere, men i et interview hos DualShockers sagde medstifter af Obsidian, Feargus Urquhart, følgende:

"Of course, if we ever got the opportunity to make another Fallout game, we'd make it. There's not even a question of whether or not we would do it, it's just 'Will the opportunity arise?' I hung around at Interplay for probably an extra year because I wanted to work on Fallout more. I love Fallout."

Spørgsmålet er ikke om Fallout fans ville elske at se Obsidian få en chance mere, men om man foretrækker at de holder fokus på andre projekter som Pentiment, Grounded, The Outer Worlds 2, og Avowed?

Fallout: New Vegas

Relaterede tekster

0
Fallout: New Vegas - Lonesome RoadScore

Fallout: New Vegas - Lonesome Road

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Karlsson - GR SE

Kureren i Fallout: New Vegas har en sidste rejse at begive sig ud på, og denne gang finder han en person, der er tæt knyttet til hans egen skæbne. Hvad er det egentlig, der gemmer sig i The Divide?Indlæser mere indhold