Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Grounded

Obsidian viser deres dam frem i Grounded

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det kan skabe ro og fred at have en lille dam i haven, men med sig bringer den også en masse mikroskopisk liv - og siden du selv er mikroskopisk i Grounded, så kan sådan en dam faktisk være ganske livsfarlig.

Obsidian har forberedt en række nye tiltag til deres dam i Grounded, spillet hvor du som er skrumpet til en myres størrelse og skal overleve de ufordringer, der følger med at være lille. I en ny vlog, beskriver udviklerne deres tanker bag de nye tiltag, og fortæller også mere om, hvad de har af planer i fremtiden for spillet, der er tilgængelig via Early Access på Steam og Game Previews på Xbox.

Du kan selv se med nedenfor.

Har du prøvet Grounded? Hvad synes du om det?

HQ
Grounded

Relaterede tekster

0
Obsidian viser deres dam frem i Grounded

Obsidian viser deres dam frem i Grounded

NYHED. Skrevet af Carl Nielsen

Det kan skabe ro og fred at have en lille dam i haven, men med sig bringer den også en masse mikroskopisk liv - og siden du selv er mikroskopisk i Grounded, så kan sådan...Indlæser mere indhold