Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Oddworld: Soulstorm

Oddworld: Soulstorm er ude nu

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

På trods af gentagne forsinkelser, så er Oddworld Inhabitants' Oddworld Soulstorm endelig officielt ude nu til PS4, PS5 og PC igennem Epic Games Store. Spillet foregår direkte efter Oddworld: New 'n' Tasty, som var en remake af den gamle klassiker Abe's Oddysee fra '97. Oddworld: Soulstorm er en nyfortolkning af den tidligere efterfølger Abe's Exoddus, men denne gang med en ny historie og på en langt større skala.

Spillere kommer til at lede deres med-Mudokon'er til Magog Castle for at starte en revolution. Det er op til spilleren at sørge for, at det kommer til at lykkes, og undervejs kan du finde materialer og bruge dem til at skabe forskellige våben og items som kan hjælpe dig i din mission. Quarma systemet er tilbage, som opfordrer dig til at redde så mange Mudokon'er som muligt for at få den bedste karma slutning.

Oddworld er ude nu og er ca. 20 timer langt, men udviklerne har udtalt, at der er masser af ekstra spiltid til de nysgerrige completionist sjæle derude. PS5 versionen er gratis for PS Plus medlemmer i den her måned, så husk at hent den på PlayStation Store (også selvom du ikke har en PS5 endnu). Ellers er spillet ude til PS4, PS5 og PC.

HQ
Oddworld: Soulstorm

Relaterede tekster

1
Oddworld: SoulstormScore

Oddworld: Soulstorm

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Med lidt forsinkelse er vi klar med dommen over Lorne Lanning og resten af Oddworld Inhabitants' forsøg på at rette op på fortiden.Indlæser mere indhold