Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Oddworld: Soulstorm

Oddworld: Soulstorm får flot ny gameplay trailer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Oddworld: Soulstorm blev ved Epic Games' Showcase vist frem med en ny trailer, hvor flere af spillets mekanikker blev fremhævet. Blandt andet muligheden for at crafte forskellige ting, og kommandere dine med-Mudokons. Spillet er en længe ventet efterfølger til Oddworld: New 'n' Tasty, og følger Abe som leder en revolution.

Elementer fra de tidligere spil er stadig til stede, som platforming gameplay, men der er flere redskaber for Abe denne gang. Et nyt Quarma system er også blevet introduceret for at give feedback på Abe's handlinger undervejs, og kommer ultimativt til at have indflydelse på Abe's evner.

Oddworld: Soulstorm giver spilleren mulighed for at lede de andre Mudokons, men også give dem gaver og vælge deres overordnede opførsel.

Udvikleren Oddworld Inhabitant har udtalt, at spillet kommer til at have en spiltid på omkring 15 timer, hvilket varierer fra spillet til spillet, og hvis man jagter achievements. Og når vi nu taler om achievements, så kommer spillet til at have forskellige belønninger for achievements, som badges, leaderboards mm.

Oddworld: Soulstorm udkommer i foråret 2021 til PS4, PS5 og PC via Epic Games Store, og I kan tjekke den nylige trailer ud nedenunder.

HQ
Oddworld: Soulstorm

Relaterede tekster

1
Oddworld: SoulstormScore

Oddworld: Soulstorm

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Med lidt forsinkelse er vi klar med dommen over Lorne Lanning og resten af Oddworld Inhabitants' forsøg på at rette op på fortiden.Indlæser mere indhold