Dansk
Gamereactor
nyheder
Oddworld: Soulstorm

Oddworld: Soulstorm får lanceringsdato til Xbox

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Platformspillet Oddworld: Soulstorm fik ros for sit kreative design, da det tidligere på året udkom til PlayStation og PC, men flere anmeldere kritiserede også spillet for at en kende råt og upoleret. Snart udkommer spillet også til Xbox, og i den forbindelse har udvikleren været travlt beskæftiget med at slibe spillet til.

Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition kommer blandt andet til at byde på forbedret kontrol, bedre AI for både venner og fjender samt en række mindre justeringer. Ligeledes er der inkluderet en ny challenge mode, der på interessant vis byder på unikke udfordringer alt efter, om du spiller på Xbox, PlayStation eller PC (spillet genudgives nemlig også på disse platforme).

Tidligere kom det frem, at spillet ville udkomme i november, og det løfte holder udvikleren Oddworld Inhabitans lige akkurat. Spillet udkommer nemlig på månedens sidste dag, den. 30 november, og bliver som sagt tilgængeligt på Xbox, PlayStation og PC.

Du kan læse vores originale anmeldelse af PS5-versionen her.

HQ
Oddworld: Soulstorm

Relaterede tekster

1
Oddworld: SoulstormScore

Oddworld: Soulstorm

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Med lidt forsinkelse er vi klar med dommen over Lorne Lanning og resten af Oddworld Inhabitants' forsøg på at rette op på fortiden.Indlæser mere indhold