Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Oddworld: Soulstorm

Oddworld: Soulstorm tager springet til Nintendo Switch

Hverken på PlayStation eller Xbox har spillet for alvor slået igennem.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Oddworld: Soulstorm udkom sidste år som en tidsbegrænset konsoleksklusiv titel til PlayStation og var endda i en periode tilgængeligt på PS Plus - en beslutning som udvikleren siden fortræd og kaldte for "katastrofal."

Siden da har udvikleren forsøgt at få skub i salget ved at konvertere spillet til andre platforme. Først udkom en Xbox-version og inde længe kommer spillet også til Nintendo Switch. Måske er Nintendos hybridkonsol en platform, der passer udmærket til det løjerlige platformspil?

Udgiveren Microids siger følgende om den kommende Switch-version: "Optimized for Nintendo Switch to take advantage of the platform's unique features, this version features the same amazing Soulstorm gameplay currently found on the other platforms (PlayStation, Xbox, Steam, and Epic Games Store), with a delightful Switch flavor!"

Der er endnu ikke offentliggjort en dato, for hvornår Oddworld: Soulstorm kommer til Nintendo Switch, men det er allerede nu muligt at forudbestille spillets fysiske udgave.

HQ
Oddworld: Soulstorm

Relaterede tekster

1
Oddworld: SoulstormScore

Oddworld: Soulstorm

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Med lidt forsinkelse er vi klar med dommen over Lorne Lanning og resten af Oddworld Inhabitants' forsøg på at rette op på fortiden.Indlæser mere indhold