Dansk
Gamereactor
nyheder
Saints Row

Officielt: Embracer lukker og slukker Saints Row-udvikler Volition

Den chokerende nyhed er en konsekvens af Embracers igangværende omstruktureringsprogram.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Volition var en af de mange udviklere på kanten til udryddelse, da THQ Nordic indgav en konkursbegæring tilbage i 2012, men Koch Media (nu kendt som Plaion) kom dem til undsætning. Udviklerne blev derefter genforenet med Saints Row-IP'en, da Embracer Group købte Koch fem år senere. Dette resulterede i sidste års reboot af Saints Row, et spil, som ifølge det svenske moderselskab ikke levede op til forventningerne. Det i kombination med Embracers annoncering af, at de ville lukke samtlige studier som del af et omstruktureringsprogram efter deres aftale med Saudi Arabiens Public Investing Fund faldt igennem, og det var kun et spørgsmål om tid inden gårdsdagens tunge nyhed.

Udviklerne hos Volition har bekræftet, at studiet er blevet lukket ned af Embracer Group med øjeblikkelig virkning. Det betyder, at studiet nåede at blive over 30 år gammelt, og at over 200 udviklere nu skal til at lede efter nyt job. Vi håber, at de alle lander på benene.

Vi må se, om nyheden får flere spillere til at vende tilbage til Saints Row i forbindelse med septembers PlayStation Plus Essential-udgivelser for at vise Embracer Group, at der stadig er interesse i serien.

Saints Row

Relaterede teksterIndlæser mere indhold