Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Division 3

Officielt: Massive Entertainment bygger et nyt der hold skal udvikle The Division 3

Og Julian Gerighty er blevet udpeget af Ubisoft som executive producer og således vejleder på alt, der har med The Division at gøre.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det var forventet, men ikke officielt. Udover de kommende spil i Disneys Avatar- og Star Wars-universer arbejder Massive Entertainment allerede på et trejde The Division-spil. Desuden går Julian Gerighty (som var creative director på The Division 2 og associate creative director på Tom Clancy's The Division) fra at være creative director på Star Wars Outlaws til at være executive producer på The Division 3 og således vejleder på alle fremtidige The Division-projekter.

Udviklingen af The Division 3 er stadig på et meget tidligt stadie, for selvom Massive Entertainment vil lede projektet fra Malmø i Sverige, er de lige nu i gang med at opbygge det team, der skal tage styringen på udviklingen.

Massives Managing Director Thomas Andrén fremhæver i en pressemeddelelse Gerightys dedikation og understreger desuden (til stor lettelse for Star Wars-fans), at "Julian forbliver engageret i at gøre Star Wars Outlaws til en succes for både udviklingsholdet og fansene". Han vil med andre ord blive på projektet, indtil det er klar til udgivelse, for at sikre, at spillet lever op til hans kreative vision og tilbyder spillere en fantastisk oplevelse.

Er du frisk på et tredje The Division-spil?

The Division 3

Relaterede teksterIndlæser mere indhold