Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

OMEN og HyperX er et perfekt match for alle gamere

Vi kigger på nogle af de seneste produkter fra OMEN's og HyperX' portefolie.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Nu er det et perfekt tidspunkt at dykke ned i OMEN- og HyperX-produktserierne. Siden HP, som står bag OMEN-serien, købte HyperX tilbage i 2021, er de to teknologivirksomheder, der er kendt for deres fremragende computere, laptops, skærme og diverse tilbehør, blevet mere integrerede end nogensinde før.

At sikre den bedste spiloplevelse er afgørende. Både OMEN og HyperX har arbejdet tæt sammen de seneste år for at løse denne udfordring. For eksempel har Gaming Hub-platformen været genstand for løbende forbedringer, og er nu den ideelle software til at styre og forbedre din spilpræstation, hvis du bruger OMEN- og HyperX produkter. Denne software giver dig mulighed for at tilpasse og optimere indstillingerne, justere RGB-farver og belysning på tværs af produkter fra OMEN- og HyperX-serien og endda hurtigt finde og nemt starte dine yndlingsspil uden besværet med at finde ud af, hvilken platform du købte spillet på.. Når du er inde i spillet, kan Gaming Hub frigøre RAM-hukommelse, tildele internethastighed og booste ydeevnen med op til 10% flere frames med Booster og op til 20% mere batteri i Eco Mode. Med andre ord, giver den dig den mest tilpassede og personlige spiloplevelse til dato.

Nu hvor OMEN lancerer en række nye produkter i år, er styrken og potentialet i OMEN Gaming Hub blevet endnu vigtigere. Tag OMEN Transcend 14 som eksempel. Med sin slanke og diskrete profil og en vægt på under 1,6 kg er den perfekt til at blive brugt i enhver situation, hvad enten det er derhjemme, på rejsen eller på arbejdet. Den har et unikt RGB-tastatur og leveres med den nye Intel Core Ultra-processorserie med indbyggede AI-funktioner, der hjælper dig med arbejds- eller studierelaterede opgaver. Hestekræfterne låser op for mange af nutidens AAA-spil med maksimale indstillinger, og med Nvidia RTX 40 Series GPU og en levende og lysstærk skærm, en opløsning på 2.8K og en opdateringshastighed på 120Hz via et HDR OLED-panel, er det en perfekt bærbar computer til spil og underholdning.

OMEN og HyperX er et perfekt match for alle gamereOMEN og HyperX er et perfekt match for alle gamere

Det siger sig selv, at OMEN Transcend 14 er en bærbar computer, der er bygget til at kunne det hele. Og med OMEN Gaming Hub får du mulighed for at tilpasse både ydeevne og visuelt udseende, så den ikke tiltrækker opmærksomhed, når du arbejder på kontoret eller studerer på biblioteket. Når det er tid til at spille, kan du med få klik skifte til levende og glødende farver, skrue op for blæserne og allokere al ydeevne til dit spil.

Men det er ikke kun OMEN Gaming Hub, der har forbindelsestricks i ærmet. OMEN Transcend 14 og HyperX Cloud III Wireless er også designet til at fungere perfekt direkte ud af æsken og løser et velkendt og vigtigt problem ved gaming bærbare: begrænsede porte.

HyperX Cloud III Wireless har 53 mm Neodymium-drivere, 10 Hz - 21 kHz frekvensområde for hovedtelefoner, 111,94 dB følsomhed og er fra starten af X Spatial Audio-aktiveret. Disse hovedtelefoner er designet til at være mere komfortable og holdbare end deres forgængere, ideelle til lange gaming aftener eller koncentreret arbejde Takket være det tætte samarbejde mellem OMEN- og HyperX tilbyder hovedtelefonerne en fantastisk og meget intuitiv dongle-fri forbindelse med Transcend 14, hvilket gør dem til det perfekte match. Når du sparer én port, kan du tilslutte en mus og et tastatur, samtidig med at du oplader din telefon.

Sammen med den kombinerede ydeevne og muligheden for at tilpasse både spiloplevelser og visuelle fremtoninger spiller de en afgørende rolle for at hjælpe gamere med at nyde spillet, uanset hvor de er.

HQ


Indlæser mere indhold