Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
World of Tanks

Omskriv anden verdenskrig med Spoils of War-trilogi i World of Tanks

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi ved allesammen godt at tyskerne tabte anden verdenskrig, besejret af de allierede, men har du nogensinde overvejet hvad der kunne have sket, hvis krigen ikke var stoppet som den gjorde?

Udvikleren Wargaming.net lader dig med Spoils of War-trilogien fortsætte en alternativ udgave af anden verdenskrig, hvor du kan genskrive historien, og hvis du vinder, lade din foretrukne fraktion vinde slaget. Det første kapitel foregår i byen Sieben Ritter, der er en lille by mellem den tyske og polske grænse, hvor befolkningen håber på at holde skansen længe nok til at de allierede kan redde den polske by fra nazisterne klør. Men måske når russerne frem før de allierede, og sprede mørke over den stakkels landsby.

Det andet kapitel hedder The Connoisseur, og der spiller man den allierede sergent Frank Martinez, der har fået tildelt ordren om at smadre nogle værdifulde skatte. Tyskerne får fat i de værdifulde skatte, og det er så sergentens job at få indhentet og nedlægge de tyske soldater. Det tredje og sidste kapitel foregår ved en af de tyske frontlinjer, hvor en sovjetisk artilleri kommandør har solgt madvarer på det sorte marked for at sørge for at befolkningen ikke sulter. En af de øvrige kommandører opdager dette, og sørger for at stoppe ham i forsøget, hvilket skaber et oprør.

Der bliver en masse valgmuligheder undervejs, og her bliver spillerens moral for alvor sat på prøve. De tre nye Spoils of War-kapitler er en del af fem andre kapitler indenfor War Stories, hvor spillerne enten alene eller med kammerater kan spille igennem en lang række kampagner.

War Stories-delen i World of Tanks er i skrivende stund kun tilgængelig på PlayStation 4, Xbox 360 samt Xbox One, og du kan læse mere om kampagnerne her.

World of Tanks

Relaterede tekster

0
World of Tanks: Xbox One EditionScore

World of Tanks: Xbox One Edition

ANMELDELSE. Skrevet af Cecilia Fjällström

Det var kun et spørgsmål om tid, inden kampvognene ville indtage den nye konsolgeneration. Vi har kigget nærmere på Xbox One-versionen er storsuccesen World of Tanks.

2
World of Tanks får ny spilmotor i 2018

World of Tanks får ny spilmotor i 2018

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Wargaming.net har løftet sløret for den kommende 1.0 opdatering til World of Tanks, der bringer en helt ny grafisk spilmotor til deres populære free to play-spil. Med den...Indlæser mere indhold