Dansk
Gamereactor
hardware-tekster

OnePlus Buds Pro 3

Nyeste skud på stammen er et kvantespring i lydkvalitet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Der er en trilliard trådløse in-ear på markedet, og OnePlus har for længst regnet ud, at der er rigtigt mange kunder til nogle omkring 1500 for et sæt.

HQ

De nye Buds Pro 3 starter hårdt ud; der findes en sort udgave, men vores var "Lunar Radiance" - hvidligt læderagtig beklædning på etuiet med en gylden metalaccent hele vejen rundt. Det er opulent, art-deco-lignende og decideret pompøst. Det er lidt for meget til mig, men jeg må erkende, at det ser ufatteligt godt ud. Stilen er holdt til selve enhederne, hvor gummidelen er cremefarvet, og en nærmest overdrevet poleret aluminiumsoverflade til stammen, hvor det ligner, at den sorte er en mere subtil anodiseret overflade.

Der er Bluetooth 5.4 - så der er low latency mode til gaming, Google Fast Pair og ret solide +42 timers batterilevetid - men man finder hurtigt ud af i praksis, at det er uden ANC. Jeg fik 27-28 stykker, svarende til en opladning om ugen, det overlever jeg nemt, særligt når der er Qi-opladning trådløst. Herudover er der dual pairing, og det er faktisk forbløffende praktisk. Måske mere vigtigt er der 50 dB støjreduktion; den er godt nok adaptiv, men den virker. OnePlus lover effektiv reduktion af især stemmer, og som en der dagligt pendler med tog, må jeg sige, at de holder, hvad de lover. Der er fire størrelser gummidutter med, så det burde være muligt at finde en størrelse, der passer for de fleste.

Oneplus Buds Pro 3

Lyden er tunet af danske Dynaudio, der sidder på en solid del af studieregjermarkedet, men de er nok mest kendte for deres lækre højttalere i træ og ikke mindst for at være blandt de første til at lave pæne aktive trådløse højttalere til hjemmebrug og være blandt de bedste til at kombinere moderne trådløse standarder med traditionel hi-fi. Hver enhed har sin egen DAC, og der er to separate enheder: en 6 mm diskant og en 11 mm basenhed. Basdelen er med dobbeltstakket magnet og et keramisk kompositmateriale. Diskantdelen har fået en flad svingspole, og med flad menes, at den er 35 mikrometer. Om det er Dynaudio, vi skal takke for det, ved jeg ikke, men det virker.

Dette er en annonce:

Betjeningen foregår direkte på stammen af in-ear'erne, og det er ret ligetil. Jeg vil dog sige, at hvor det virker fint at trykke, så er det her med at glide op og ned for at justere volumen effektivt, men fingerens modstand imod overfladen gør det også til en lidt varierende oplevelse. Nogle gange glider fingeren bare ikke særligt nemt op og ned, og så fungerer det pludselig ikke, hvilket kan være problematisk i den daglige betjening. Herudover gøres resten via OnePlus HeyMelody-appen. Den er nem og funktionel, med et intuitivt designet GUI. Den giver dig også en personligt tilpasset lyd; umiddelbart virker det, det gav ikke den store forskel for mig, men det er svært at påvise uden særdeles kompetent og dyrt måleudstyr. Herudover er der en lang række indstillinger og særlige lydprofiler, det er ret gennemført samt... eh... nakkehelbredsoptimering? Ja. Det er der, vi er i dag.

Lydkvaliteten er på papiret 24-bit / 192 kHz, LHDC 5.0 og understøttelse af op til 1 Mbps. Jeg er dog ret irriteret over, at de ikke understøtter LDAC eller nogen form for AptX, AptX HD eller Lossless - det ville altså have været prikken over i'et. Til gengæld er der gode tuningsmuligheder i HeyMelody-appen, men det ændrer ikke på, at jeg på ingen måde fuldt ud kan udnytte high-res filerne, der streames over Tidal.

Oneplus Buds Pro 3

Samtalekvaliteten er ret høj, da OnePlus nu bruger AI til at forbedre tingene via de tre indbyggede mikrofoner, men lidt overraskende er der også en Voice Pick up Bone Sensor, eller knogleledning, som hjælper. Vi har før set headsets bygget på bone-conducting-princippet, men aldrig fundet det specielt godt, men i denne sammenhæng, hvor det bruges som en del af en samlet pakke, synes det at have fundet sin niche.

Dette er en annonce:

Lyden er overraskende dynamisk og ikke mindst meget klar. Jeg kunne dog godt ønske en anelse mere "slam" og punch i mellemtonen, men det ændrer ikke på, at det er noget af det bedste, jeg har hørt. Men kritisk lytning begrænses af, at der ikke er reel understøttelse af gængse high-res codecs. Lyden er rimelig afbalanceret; bassen er dyb, meget dyb, men der er ikke skruet kunstigt op for den, så den drukner ikke resten af lydbilledet. Faktisk vil jeg gå så langt som til at sige, at lydkvaliteten placerer OnePlus Buds Pro 3 i min personlige top 5, men det gør manglen på bedre opløsning endnu dummere, for så havde vi snakket om en top 2 eller top 3 placering. Men dynamikken er så god at det alene er svært at slå dem på.

09 Gamereactor Danmark
9 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster

OnePlus Buds Pro 3

OnePlus Buds Pro 3

HARDWARE-TEKST. Skrevet af Kim Olsen

Nyeste skud på stammen er et kvantespring i lydkvalitet.



Indlæser mere indhold