Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Smite

Oni Warriors er blevet kronet som SPLX Kickoff Tournament-mestre

Efter at have besejret Jade Dragons 3-0 i den store finale.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Denne weekend markerede afslutningen på Smite Pro League: Season X Kickoff Tournament, og efter en masse forskellige kampe med de bedste hold fra hele verden er begivenheden afsluttet, og en vinder er blevet kronet.

Til denne begivenhed er Oni Warriors blevet kaldt mestre efter at have besejret Jade Dragons i en meget dominerende 3-0-visning. Dette resultat har betydet, at Warriors forbliver ubesejret i hele turneringen og sætter listen op som den, der skal slås på vej ind i den faktiske Pro League, som starter i slutningen af april.

Smite
Smite Esports

Relaterede tekster

SmiteScore

Smite

ANMELDELSE. Skrevet af Johannes Leander

Guderne må være skøre. Johannes Leander kaster sig hovedkulds ud på slagmarken for at uddele retfærdighed, samt opleve om et tredjepersons-kamera er nok til at gøre Smite unikt...Indlæser mere indhold