Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Trials Fusion

Online-multiplayer på vej til Trials Fusion

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Trials Fusion er et fremragende spil til at dyste med kammerater i sofaen, men indtil videre har det været den eneste måde at spille spillet i multiplayer på. Men det ændrer sig snart.

Ubisoft og RedLynx meddeler nemlig, at de er på vej med en online-funktion til spillet, så op til fire spillere kan køre mod hinanden på Xbox 360, og op til otte kan gøre det på PC, PS4 ob Xbox One. Faktisk starter betatesten af den nye funktion allerede i dag.

Udviklerne har også tilføjet en klanfunktion, de kalder Teams. Hvert team har sit eget navn og emblem, og kan have op til 50 medlemmer.

"Teams can have up to 50 members and are represented by a name and emblem. Each Team hosts its own bulletin board where teammates can communicate. Additionally, Teams will be able to race each other in private games through the upcoming Online Multiplayer feature," lyder det i den officielle beskrivelse. Team-funktionen er ude i dag.

Multiplayer:

Trials Fusion
Trials FusionTrials FusionTrials Fusion

Teams:

Trials Fusion
Trials FusionTrials FusionTrials Fusion

Nye baner:

Trials FusionTrials Fusion

Relaterede teksterIndlæser mere indhold