Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Nintendo Switch Sports

Onlinespil i Nintendo Switch Sports er midlertidigt deaktiveret grundet fejl i opdatering

Efterfølgeren til det ikoniske Wii Sport har bestemt ikke været nogen home run for Nintendo.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Fans af Nintendo Switch Sports har skulle væbne sig med en del tålmodighed. For eksempel skulle man vente flere måneder på, at den medfølgende leg strap kunne bruges i normale fodboldkampe og ikke kun i straffesparkskonkurrencer, mens også den lovede tilføjelse af golf er blevet udskudt.

Nu må man så også indstille sig på at undvære onlinespil i en mindre periode. I forbindelse med lanceringen af opdatering 1.2.1 er der blevet introduceret en bug, der får spillet til at lukke ned under indlæsningsskærmene. Derfor har Nintendo nu, midlertidigt suspenderet distributionen af opdateringen, ligesom onlinespil også er ude af funktion, indtil problemet er fikset.

Nintendo Switch Sports er det fjerde spil i Nintendos sportsserie med motion control. De øvrige kapitler er Wii Sports (2006), Wii Sports Resort (2009) og Wii Sports Club (2013).

Nintendo Switch Sports

Relaterede teksterIndlæser mere indhold