Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Pro Evolution Soccer 2012

Opdatering til PES 2012

Konami forbedrer spillet

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du er godt i gang med Pro Evolution Soccer 2012 men har stødt på et par af dets småproblemer, er der gode nyheder for Konami lover nemlig at stå klar med et patch i midten af november til både Xbox 360, PlayStation 3 og PC.

Der loves forbedrede målmænd, rettelse af løbeanimationen, små forbedringer til straffespark- og frispark-systemerne, samt andre småforbedringer som har været til irritation for de mest loyale fans.

Pro Evolution Soccer 2012

Relaterede tekster

Pro Evolution Soccer 2012Score

Pro Evolution Soccer 2012

ANMELDELSE. Skrevet af Kristian Nymoen - GR NO

I stedet for en titel, der bringer noget nyt til bordet, skulle det finde en fantastisk balance i gameplay-afdelingen. Pro Evolution 2012 er på vej og Kristian og David går på banen.

Pro Evolution Soccer 2012

Pro Evolution Soccer 2012

PREVIEW. Skrevet af David Moschini - GR DE

"Jeg tror vi tæsker dem i år". Jon Murphy fra Pro Evolution-holdets ord er næppe overraskende. Og "dem" er naturligvis FIFA 12. Kan Pro Evolution Soccer 2012 vinde kampen?Indlæser mere indhold