Dansk
Gamereactor
lifestyle

OpenAI har fyret sin administrerende direktør

"Vi mener, at nyt lederskab er nødvendigt, når vi bevæger os fremad."

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

OpenAI, selskabet bag ChatGPT, har meddelt, at det har fyret sin administrerende direktør, Sam Altman. I et blogindlæg bemærkede virksomheden, at Altman "ikke konsekvent var ærlig i sin kommunikation med bestyrelsen." Dette har resulteret i, at bestyrelsen ikke længere har tillid til hans evne til at lede OpenAI.

Når Altman træder tilbage, vil Mira Murati, virksomhedens teknologichef, fungere som midlertidig administrerende direktør. Murati har været medlem af OpenAIs ledelsesteam i de sidste fem år og har spillet en afgørende rolle i virksomhedens udvikling til en global AI-leder.

I en erklæring sagde bestyrelsen: "OpenAI blev bevidst struktureret for at fremme vores mission: at sikre, at kunstig generel intelligens gavner hele menneskeheden. Bestyrelsen er fortsat fuldt engageret i at tjene denne mission. Vi er taknemmelige for Sams mange bidrag til grundlæggelsen og væksten af OpenAI. Samtidig mener vi, at der er behov for nyt lederskab, når vi bevæger os fremad. Som leder af virksomhedens forsknings-, produkt- og sikkerhedsfunktioner er Mira usædvanligt kvalificeret til at træde ind i rollen som midlertidig administrerende direktør. Vi har den største tillid til hendes evne til at lede OpenAI i denne overgangsperiode."

OpenAI har fyret sin administrerende direktør
Dette er en annonce:


Indlæser mere indhold