Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Operation Flashpoint

Operation Flashpoint 1.30 opgradering

Så er det på tide at patche Operation Flashpoint igen!

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Så er det på tide at patche Operation Flashpoint igen!

HQ

Version 1.30 indeholder en opdateret spil-kode med masser af nye features og optimeringer, to nye single-player missioner, fire nye multiplayer maps, fire nye våben, fire nye køretøjer og meget mere. Patchen virker både til den europæiske og den amerikanske udgave af spillet.

Du kan læse hele readme teksten mens du henter filen ned fra vort filarkiv!

Som en ekstra bonus, har vi lagt zip fil op med to dokumenter som beskriver driften af den dedikerede server kode for både adminstrators og end-users. Den finder du her!

Vi afslutter med nogle screens fra den nye version:

Relaterede tekster

0
Operation FlashpointScore

Operation Flashpoint

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper H. Andersen

Krig er noget griseri, men så længe man kan opleve den gennem et spil som Operation Flashpoint, kan det være en ganske god og spændende oplevelse.

0
Xbox gamere får Resistance med i pakken

Xbox gamere får Resistance med i pakken

NYHED. Skrevet af Jon Andreas Bjerk

Operation Flashpoint er med sikkerhed installeret på mange PC’er rundt omkring i landet og snart kan Xbox spillere deltage i løjerne med deres egen version, som i øvrigt også indeholder udvidelsen Resistance.Indlæser mere indhold