Dansk
Gamereactor
nyheder
The Last Story

Operation Rainfall bliver takket

Fans kræver rollespil til USA

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Man må tage hatten af for de mange måder internettet lader de mest passionerede fans ytre sig, ikke mindst når det gælder de der ønsker flere rollespil til deres amerikanske Wii's. Operation Rainfall er således en stor samling af fans som har slået sig sammen for at sørge for at Xenoblade, The Last Story og Pandora's Tower bliver udgivet på det amerikanske marked.

De er derfor begyndt at sende afsindigt mange breve (altså dem som skrives med blyant eller kuglepen) direkte til Nintendos Reggie Fils-Aime, lavere bannere og starte Twitter-kampagner. De har endda benyttet sig af Amazon og sørget for at "Monado: Beginning of the World", som var navnet på Xenoblade da Nintendo stadig havde planer om en amerikanske udgivelse tilbage i 2009, er røget på toppen af forudbestillingslisterne, på trods af at spillet slet ikke burde være listet mere.

Om alt dette fører til noget ved vi endnu ikke, men i mens har kampagnen fået så meget opmærksomhed at Soraya Saga som står bag Xenoblade historien og arbejder hos Mistwalker (The Last Story), nu har sendt en personlig "tak" til flere af de personer som startede Operation Rainfall.

The Last Story
The Last Story
The Last Story
The Last Story
The Last Story
The Last Story

Relaterede tekster

The Last StoryScore

The Last Story

ANMELDELSE. Skrevet af Ingar Takanobu Hauge - GR NO

To af JRPG-genrens grand old men er tilbage med et rollespil om venskab, mod og ægte ridderlighed. Glem alt om HD og byd velkommen til den gode historie på Wii.Indlæser mere indhold