Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare II

OpTic Texas har endelig en træner

Med sæsonens sidste Major i gang har Call of Duty League-holdet hentet en CoD-veteran til rollen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det virker som en mærkelig ting at sige, men OpTic Texas Call of Duty League-holdet har været uden en defineret træner i flere måneder, siden januar for at være præcis. Dette skyldes, at Raymond "Rambo" Lussier oprindeligt blev tappet til rollen såvel som at være holdets general manager, men et spyt internt førte til, at han trak sig fra træneropgaver, og dermed har rollen været tom lige siden.

Nå, nu hvor vi er i gang med den sidste Major i 2023-sæsonen, og med alle øjne på Championship Weekend om et par uger, har Texas endelig underskrevet en træner, hvor dette job falder til en tidligere CoD-professionel - en af de bedste til at gøre det på det.

Den tredobbelte verdensmester Damon "Karma" Barlow har underskrevet med Texas for at være deres træner for resten af sæsonen, hvilket betyder, at alle brikkerne er på plads for holdet at sikre sit første mesterskab som Texas (andet hvis du tæller dets arv som en del af Dallas Empire).

Call of Duty: Modern Warfare II
Photo: OpTic Gaming

Relaterede teksterIndlæser mere indhold