Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare II

OpTic Texas har tabt sin første kamp ved sin egen Call of Duty League Major

New York Subliners, LA Thieves og LA Guerrillas tog også en L.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den første dag i OpTic Texas vært Call of Duty League Major III er nu forbi, og på trods af at det er vært for det texanske hold foran sine fans, har holdet allerede lidt sit første nederlag og risikerer at blive elimineret.

Under sin kamp mod Boston Breach i går endte Texas med at tabe 3-0 i et ret skuffende show, hvilket skubbede dem ind i elimineringsbeslaget, hvor de bliver nødt til at besejre London Royal Ravens for at holde deres turneringshåb i live.

Ellers tabte Los Angeles Guerrillas også til Seattle Surge, Los Angeles Thieves blev besejret af Atlanta Faze, og New York Subliners blev slået ned en pind af Toronto Ultra.

Det betyder, at weekenden starter med at se Guerrillas møde Las Vegas Legion, alt sammen før Thieves tager imod Minnesota Rokkr, derefter Texas står over for Ravens, med i aften afslutter med Subliners mod Florida Mutineers.

Se hele handlingen lige her.

Call of Duty: Modern Warfare II

Relaterede teksterIndlæser mere indhold