Dansk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare III

OpTic Texas kronet som Call of Duty League Major III vindere

Holdet besejrede Atlanta Faze i finalen og blev den tredje Major-vinder i sæsonen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

At sige, at denne sæson af Call of Duty League er vidt åben, er nok lidt af en underdrivelse. Vi er i det sidste kvartal af sæsonen nu, da tre af de fire Majors er afsluttet, og hver Major har allerede set en anden vinder, med den samlede stilling for sæsonen adskilt af kun 35 point mellem de tre bedste hold.

Med dette i tankerne kan CDL-fans sandsynligvis udlede, at det er OpTic Texas, der kom ud på toppen i går aftes og vandt Major III turneringen hostet af Toronto Ultra. Det texanske hold besejrede Atlanta Faze i den store finale for at vinde begivenheden og mindske afstanden i toppen af stillingen til kun 20 point, med Faze i spidsen på 425, OpTic på andenpladsen på 405 og Ultra kommer op på tredjepladsen med 390 point. Det næstnærmeste hold er New York Subliners på 255, men hvis de kan sammensætte en fremragende Major IV til at blive den fjerde unikke Major vinder af sæsonen, vil dette hul blive skrumpet endnu mere.

Uanset hvad, er den fjerde Major - nu ikke hostet af nogen på grund af Carolina Royal Ravens ikke i stand til at være vært som forventet - sat til at finde sted mellem 31. maj og 30. juni, alt sammen før Championship Weekend denne sommer.

Call of Duty: Modern Warfare III
Activision

Relaterede teksterIndlæser mere indhold