Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

Optøjer øger ikke alderskravet for at konkurrere i LEC

De tidligere oplysninger var relateret til en gammel version af en artikel.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der har været lidt af en storm i LEC på det seneste, da Riot Games blev anset for at have øget alderskravet for at konkurrere i European League of Legends-scenen. Dette kom i et blogindlæg fra udvikleren, hvilket fik det til at virke endnu mere legitimt og ægte, men det er nu blevet bekræftet af Maximilian Peter Schmidt, direktør for LoL EMEA esports, at dette ikke vil være tilfældet ... i hvert fald i 2023.

Som anført over Twitter siger Schmidt: "Hej alle sammen, Zilean offentliggjorde desværre en gammel version af denne artikel. Alderskravet for sæsonen 2023 forbliver på 17 år. Vi søger at få artiklen opdateret. Undskyld uheldet!

Dette betyder ikke, at LEC ikke vil hæve sit minimumsalderskrav i fremtiden, men som et opfølgende tweet fra Schmidt tilføjer: "Vi har evalueret muligheden for at hæve alderskravet, da vi ikke havde nogen mindreårige spillere for nylig, det låser op for potentielle fremtidige sponsorater, og vi tror stærkt på vores ERL'er og EM som grundlaget for vores økosystem, men har besluttet sig imod det indtil videre."

Tror du, at det vil være gavnligt for LEC at hæve den krævede alder eller ej?

League of Legends
Photo: Riot Games

Relaterede teksterIndlæser mere indhold