Dansk
Gamereactor
hardware-tekster

Optrix HD Sport Mount

Solen skinner, så hop ud i naturen. Men husk lige dit Optrix HD Sport Mount, så du kan forevige øjeblikket.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Hvis du af uransagelige årsager har forvildet dig væk fra skærmen og ud i naturen på dit skateboard, din cykel eller lignende, og gerne vil have bevaret dine udfoldelser til tid og evighed, så har du nu muligheden.
Nu behøver du ikke længere få dine kammerater til at filme dig, hver gang du forsøger dig med et nyt trick eller med et stort hop. Det er nemlig også irriterende, når man styrter, hvilket resulterer i, at der fem minutter senere ligger en video på Youtube, komplet med speaker, undertekster og åndssvag cirkusmusik.

HQ

Nu kan du tage din iPhone 4/4s eller iPod Touch og sætte den fast på din hjelm med det nye Optrix Helmet Camera Mount, og så ellers bare give den gas, mens du dokumenterer alt, hvad du foretager dig. Så kan du selv kontrollere, hvad der ryger på nettet, men du må selvfølgelig undvære helfigursoptagelserne.

Du kan eventuelt lave en optagelse som denne, når du alligevel skal ud og køre savannen tynd, og selvom du skal holde udkig efter glubske rovdyr, så er det tilsyneladende antiloperne, der er den største fare.

Set hos: Optrix HD

Optrix HD Sport Mount
Dette er en annonce:

Relaterede tekster

Optrix HD Sport Mount

Optrix HD Sport Mount

HARDWARE-TEKST. Skrevet af Jonas Damholt

Solen skinner, så hop ud i naturen. Men husk lige dit Optrix HD Sport Mount, så du kan forevige øjeblikket.Indlæser mere indhold