Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
FIFA 23

Østrisk ret afgør at FIFA's Ultimate Team-kortpakker er hasardspil

De har desuden beordret refunderinger til kunder på PlayStation.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Jura bevæger sig aldrig lige så hurtigt som teknologi, men der er alligevel et utal af lovgivere der efterhånden ånder eksempelvis EA i nakken i forhold til det fortsatte salg af Ultimate Team-kortpakker i FIFA-serien.

Som det østriske medie Games Wirtschaft er den østriske landsret den seneste der afgør at Ultimate Team er en form for hasardspil.

Dette sker efter at en gruppe af østriske forbrugere sagsøgte Sony tilbage i 2020 for at facilitere hasardspil for mindreårige, idet et barn havde samlet for over €400 i FIFA 20. Sony skal nu tilbagebetale skaderne som mellemmand, men det bliver nok EA der får problemer nu, eftersom Ultimate Team nu officielt forbryder sig imod landets hasardspilsregler.

"According to the court, due to the contents of FIFA's loot boxes having the possibility of being worth more or less monetarily than the value of the pack itself, thus theoretically offering a "financial benefit," to those lucky enough to receive a valuable item, they violate the Austrian Gaming Act."

EA har ikke svaret endnu.

FIFA 23

Relaterede tekster

2
FIFA 23Score

FIFA 23

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

Bliver FIFA 23 et værdigt farvel til den ikoniske licens?Indlæser mere indhold