Dansk
Gamereactor
esports
Dota 2

Otte hold har allerede kvalificeret sig til gruppespillet i Riyadh Masters

Dota 2 turneringen er en af de største, der afholdes ved Esports World Cup.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der afholdes mange objektivt store esportsturneringer i Saudi-Arabien i juli og august som en del af Esports World Cup, men selv når dette er tilfældet, er der kun få, der er så store som Dota 2 Riyadh Masters.

Denne turnering har i alt $5 millioner på spil og ser 20 hold strømme til Riyadh for at kæmpe for deres andel i den. Efter en weekend med action har en flok hold allerede fortjent deres plads i gruppespillet, fire er blevet elimineret, og nogle er endda også blevet placeret i deres grupper.

Vi ved med sikkerhed, at Group A vil omfatte Gaimin Gladiators, OG, Team Falcons og Team Spirit, og at Group B vil se BetBoom Team, Team Liquid, Tundra Esports og WBG.XG kæmpe mod det.

Senere i dag (8. juli) ved vi, hvilken af disse to grupper Entity, Blacklist International, beastcoast, Heroic, PSG Quest, Aurora, Mouz og LGD Gaming vil blive knyttet til, da en gruppelodtrækning vil blive hostet. Men grupperne ender med at kigge, Azure Ray, G2 x iG, Virtus.pro og nouns vil være på vej hjem efter ikke at kvalificere sig ud af Play-In Stage.

Riyadh Masters afsluttes den 21. juli.

Dota 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold