Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Outriders

Outriders er tilsyneladende ikke profitabelt endnu da studiet bag ikke har fået nogen royalty-betalinger

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Outriders så ud som om at det ville blive et stort hit, da det udkom tilbage i april måned, og kort efter lod det da også til, at der var blevet skubbet adskillige millioner eksemplarer ud til forbrugere verden over.

Men noget tyder på at spillet ikke har været profitabelt endnu. Om ikke andet kan udvikleren bag spillet, People Can Fly, afsløre under deres seneste investormøde, at de ikke har modtaget royalty-betalinger fra udgiver Square Enix endnu, som betyder at det endnu ikke er profitabelt.

Det siger studiechef Sebastian Wojciechowski i følgende meddelelse, som er blevet oversat fra det lokale sprog polsk via IGN:

"We don't have any sales figures for Outriders - we estimate it at between 2 and 3 million units and assumed that this was a result that would ensure profitability for this project in the first quarter of sales. The lack of payment by the Publisher probably means that, according to Square Enix, this is not the case."

Wojciechowski stoppede dog ikke der, og foreslog at Outriders virkelig burde være profitabelt efter 2-3 millioner solgte eksemplarer. Han siger at det kan skyldes en Game Pass-lancering, og at Square Enix måske har brugt flere penge på lanceringen end de troede.

Outriders

Relaterede tekster

OutridersScore

Outriders

ANMELDELSE. Skrevet af Martin Lindgaard Svane

Martin er rejst til planeten Enoch for at se hvad People Can Flys Outriders egentlig har at at byde på.

0
Outriders: New Horizon udkommer i dag

Outriders: New Horizon udkommer i dag

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Er du fan af skydespil, er der nok at tage fat på for tiden. Call of Duty: Vanguard er udkommet, Battlefield 2042 er ligeledes tilgængeligt for en lang række spillere, og...Indlæser mere indhold