Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Outsidere er IEM Rio 2022 champs

Challengers-holdet stod distancen og er blevet kronet som nye mestre.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I en virkelig utrolig situation er vinderen af Intel Extreme Masters Rio 2022 -turneringen blevet besluttet, og holdet, der gik afstanden, var hverken en stor turneringsvinder tidligere og deltog i denne begivenhed som et Challengers-hold.

Det var den passende navngivne Outsiders-liste, der efter en virkelig bemærkelsesværdig opvisning overlevede Challengers, Legends og Champions-stadierne for at finde sig selv i den store finale mod Heroic.

Efter en ret imponerende opvisning i denne finalekamp, hvor Outsiders vandt 2-0 (med en 16-12 sejr på Mirage og derefter en 16-5 sejr på Overpass), er Challengers-listen blevet kronet som nye Major-vindere og vil være på vej hjem med $ 500.000 i præmiepenge samt billetter til IEM Katowice 2023 og Blast Premier Final 2022, som afholdes i midten af december i år.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterede teksterIndlæser mere indhold