Dansk
Gamereactor
nyheder
Overkill's The Walking Dead

Overkill's The Walking Dead udkommer til november

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Under E3 PC Gaming Show fik vi set mere til Overkill's The Walking Dead, og Starbreeze Studios fik endeligt smidt en udgivelsesdato på spillet.

Spillet blev først annonceret tilbage i 2014, hvor udgivelsesdatoen lød på 2016. Sidenhen er spillet blev udskudt til både 2017 samt i år, og nu har vi endeligt fået at vide en endelig dato, der lyder den 8 november i år.

Du kan forudbestille Overkill's The Walking Dead på Steam, PlayStation Store eller Xbox Store, og det er også muligt for konsolejere at købe en fysisk udgave af spillet, og der vil også være en steel book Deluxe Edition, der giver direkte adgang til Night Raid DLC, kosmetiske skins samt diverse artbøger bag om spillet.

Selvom PC-ejere ikke får mulighed for en fysisk udgave, så giver forudbestillingen af spillet adgang til den lukkede beta, samt ved køb af standardudgaven får man mulighed for at invitere en af sine venner, mens deluxe udgaven giver 4 billetter til den lukkede beta.

Skal du have Overkill's The Walking Dead den 8 november?

HQ
Overkill's The Walking Dead

Relaterede tekster

2
Overkill's The Walking DeadScore

Overkill's The Walking Dead

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Efter mange års intens udvikling har Overkill langt om længe udgivet deres Left 4 Dead-inspirerede Walking Dead-spil. Claus anmelder...Indlæser mere indhold