Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Overwatch 2 professionelle spil så hårdt, at han får næseblod

Efter en opslidende omvendt fejning blev Hangzhou Spark's Shy efterladt blodig og voldsramt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Har du nogensinde gamed så hårdt, at du har poppet et blodkar og haft næseblod? Nej? Heller ikke mig. Men så igen, jeg har ikke haft stress og pres ved at konkurrere på de største scener i esportsverdenen, som Hangzhou Spark's Zheng "genert" Yangjie har oplevet under den igangværende Overwatch League Playoffs.

Efter en virkelig hård og hård kamp mod Atlanta Reign, hvor Spark kløede tilbage til sejr efter at have tabt de to første kort i en fem-kortserie, blev Shy set fejre med sine holdkammerater og med en blodig næse. Det er svært at se den dedikation og beslutsomhed til håndværket som andet end utroligt.

Med denne første kamp i bøgerne skal Spark nu møde Boston Uprising senere i dag.

Overwatch 2
Photo: Hangzhou Spark

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold