Dansk
Gamereactor
nyheder
Overwatch 2

Overwatch 2 sløjfer en af de sidste PvE-dele af spillet

I starten var PvE den primære måde man kunne kende forskel på Overwatch og Overwatch 2.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er efterhånden lettere sørgerligt hvordan Blizzard har håndteret Overwatch-licensen, der på et tidspunkt var den mest populære IP, ja nærmest i verden. PvE-oplevelser var i første omgang den primære måde efterfølgeren adskilte sig fra originalen, men ikke bare har Blizzard droppet alle planer om mere PvE, de efterlader nu også en af de eneste stykker PvE-indhold de fik tilføjet til Overwatch 2.

I et indlæg bekræftet udviklingsholdet, at efter bare fire måneder så dropper de helt at understøtte Hero Mastery Gauntlet, fordi de siger spillere ikke er interesserede:

"Unfortunately, it hasn't resonated with players in the ways that we hoped," skriver de. Der kommer altså ikke mere, men det kan være at dette ikke ræsonnerede med spillere fordi det først og fremmest kostede penge i et free-to-play spil, og derudover fordi så mange aspekter af den originale oplevelse blev fjernet, såsom Skill Trees og et mere narrativt islæt.

Hero Mastery Gauntlet står til decideret at blive fjernet fra spillet, og der er ingen planer, tilsyneladende, om at introducere mere PvE-indhold.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold