Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Overwatch 2

Overwatch 2-instruktør siger at "meta-spillet" ikke er vigtigt

Spillerne bruger de helte de har lyst til, ikke de bedste.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I Overwatch 2, og i andre lignende spil, er der meget snak om det såkaldte "meta", altså den balance der er imellem de individuelle helte. Men spørger du instruktøren bag spillet, Aaron Keller, så er det her "meta" faktisk ikke særlig vigtigt.

I et interview med PC Gamer fortæller Keller, at deres data viser at spillere bruger de helte de har lyst til, i stedet for dem der gør sig godt i den brede meta-sammenhæng.

"When we look at who is actually being played, the top supports are Ana, Kiriko, and Mercy for nearly all skill tiers until Silver and Bronze, where Moira becomes picked quite a bit. This goes to show, that heroes with the highest win rates aren't always the heroes that are played the most. Overwatch players prefer their favorite heroes, not the "best" ones."

Synes du at Overwatch 2 er balanceret lige nu?

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold