Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Overwatch League Eastern division Spring Stage Knockouts-beslaget er blevet låst fast

Kampene starter i weekenden.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Da den ikke indeholder det samme væld af hold som West-divisionen, bruger East-divisionen i Overwatch League et lidt andet format, og fra denne weekend får vi se dette komme til at bære frugt.

Fordi Spring Stage Knockouts for Eastern-divisionen er blevet afsløret, hvilket betyder, at vi kender de hold, der allerede kæmper for deres liv i forsøget på at tjene en af de eftertragtede pladser i den internationale turnering Midseason Madness.

Opdelt i to grupper matcher parenteserne for begivenhederne franchiserede OWL-hold med Contenders-hold, og mens de bedste hold fra East allerede har undgået de første knockout-kampe, både Seoul Dynasty og Shanghai Dragons kæmper for deres liv i begivenheden.

Tjek parenteserne for turneringen nedenfor og se efter at fange de første kampe i Spring Stage Knockouts fra denne lørdag.

Overwatch 2Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold