Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Overwatch League er død, længe leve Overwatch League

Hold har trukket sig ud af franchiseligaen, og nu tager Blizzard konkurrencedygtige Overwatch i en ny retning.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi vidste, at det snart ville komme, men nu er det officielt. En talsmand for Overwatch League har udsendt en erklæring til GGRecon, hvor den bekræfter, at den Activision Blizzard-drevne franchise-liga officielt afsluttes, og at konkurrencedygtige Overwatch i stedet vil blive taget i en anden retning i fremtiden.

Erklæringen tilføjer specifikt: "Vi skifter fra Overwatch League og udvikler konkurrencedygtige Overwatch i en ny retning. Vi er taknemmelige for alle, der gjorde OWL muligt og forbliver fokuseret på at opbygge vores vision om et revitaliseret esportsprogram. Vi er glade for at dele detaljer med jer alle i den nærmeste fremtid."

Alt dette kommer kort efter, at OverActive Media, moderselskabet for Toronto Defiant-teamet, kom med en officiel meddelelse, der bekræftede, at det har forladt OWL og taget opsigelsesgebyret på $ 6 millioner.

Vi venter på yderligere nyheder fra Blizzard om, hvordan fremtiden for konkurrencedygtige Overwatch vil se ud, men det forventes at dreje sig om ESL FACEIT Group, der kører tredjepartsorganiserede begivenheder.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold