Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Overwatch League har delt detaljer om næste uges Pro-Am

Vi kender nu grupperne til turneringen og beslaget til arrangementet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Blizzard vil være vært for en Pro-Am-turnering for at starte 2023 Overwatch League-sæsonen i næste uge, og da vi er lige på nippet til, at begivenheden starter, har den californiske spiludvikler nu delt nogle oplysninger om turneringen.

Vi får fortalt om grupperne til Pro-Am og endda parentesen, og hvad dette vil omfatte og være, fremhæver grafikken nedenfor alt, hvad du muligvis har brug for at vide.

Overwatch 2

Med hensyn til hvornår kampene finder sted, får vi at vide, at Pro-Am starter med kampe kl. 20:00 GMT / 21:00 CET, og at Blizzard for at hjælpe Contenders-spillerne i Europa arbejder på at oprette et anlæg i London, så EMEA-hold kan konkurrere med "acceptable ping-niveauer."

Ellers kan kortpuljen til turneringen findes nedenfor, og hvad angår tidsplanen for OWL's Spring Stage, bliver vi lovet mere information og nyheder, når vi leder op til starten den 27. april.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold