Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Overwatch League Play-Ins er indstillet

Det sidste sæt kampe inden slutspillet starter er blevet bekræftet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Overwatch League-sæsonen 2022 er næsten forbi. Slutspillet starter den 30. oktober, hvor de store finaler er sat til den 5. november, men inden det hele finder sted, er der et par ekstra kampe, der skal spilles for at bestemme de sidste to hold fra Vestdivisionen, der vil være til stede.

Og med det i tankerne har Blizzard afsløret Western Wild Card Play-Ins-tidsplanen og annonceret nøjagtigt de fire hold, der vil kæmpe om disse to slots, og hvornår de vil spille mod hinanden.

Til at begynde med vil Florida Mayhem møde Boston Uprising kl. 20:00 BST / 21:00 CEST den 21. oktober, hvor Washington Justice tager imod Toronto Defiant lige bagefter kl. 21:30 BST / 22:30 CEST. Vinderne af disse spil vil gå videre for at konkurrere mod hinanden, mens taberne vil falde til den nederste parentes og vil kæmpe mod eliminering.

Vinderen af de to vindende hold vil optjene en plads i playoffs, mens taberen vil gå videre og møde vinderen af de to lavere bracket hold, i et forsøg på at sikre den sidste Playoffs slot.

Hvad angår det fulde slutspilsprogram, når Play-Ins er afsluttet i weekenden, ved vi det fuldt ud.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?



Indlæser mere indhold