Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Overwatch League Playoffs-parentesen er indstillet

2022-sæsonen afsluttes i løbet af de næste par uger, hvor finalerne starter på søndag.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi er i slutspillet i Overwatch League-sæsonen 2022 nu, da alle øjne er rettet mod slutspillet, der starter senere på ugen og slutter i begyndelsen af november. Turneringen, der har de 12 bedste hold fra året, har allerede sin parentes låst inde, hvilket betyder, at vi ved, hvornår hvert hold først spiller mod hinanden.

Før du dykker ned i denne parentes, er her de konkurrerende hold:


  • Dallas brændstof

  • San Francisco chok

  • Los Angeles Gladiatorer

  • Seoul-dynastiet

  • Shanghai Drager

  • Houston fredløse

  • Atlanta regerer

  • København Spytklat

  • Florida kaos

  • Se hele annoncen 26.

  • Toronto trodsig

  • Hangzhou Gnist

Hvad angår playoffs-programmet, starter turneringen med Spitfire mod Fusion kl. 21:30 GMT / 22:30 CET (da urene vil være gået tilbage til den tid). Dette fører os derefter ind i Spark vs. Dragons kl. 23:00 GMT / 00:00 CET, som vil blive efterfulgt af Mayhem mod Reign kl. 00:30 GMT / 1:30 CET (31. oktober) og endelig Defiant vs. Outlaws kl. 2:00 GMT / 3:00 CET (31. oktober).

Selvom vi ikke kender de nøjagtige konkurrenter til hvert af de næste spil, ved vi, at Fuel, Dynasty, Shock og Gladiators har et farvel i første runde, hvilket betyder, at de ikke vil konkurrere, før dette første parti spil er afsluttet. Sørg for at fange Playoffs-handlingen her.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?



Indlæser mere indhold