Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Overwatch League Postseason-beslaget er låst inde

De otte deltagende hold er blevet bekræftet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Overwatch League's Play-Ins-turnering er nu slut, og det betyder, at beslaget til eftersæsonen er låst fast på plads. Med kun otte hold, der kvalificerer sig til turneringen, fem fra vest og tre fra øst, ved vi nu, hvem der skal tage imod hvem der skal starte turneringen.

Postseason vil blive opdelt i to parenteser, som begge har et dobbeltelimineringsformat. For at starte tingene i parentes 1 vil være Hangzhou Spark versus Atlanta Reign, og derefter vil dette blive efterfulgt af Play-Ins-overlevende fra Boston Uprising versus London Spitfire. I parentes 2 står Dallas Fuel over for Seoul Infernal, før Houston Outlaws tager Florida Mayhem.

De to parenteser vil kun kollidere i den store finale, hvilket betyder, at et hold fra begge parenteser vil være repræsenteret i kampen, der vil afgøre, hvem der vil blive kendt som Overwatch League mestre i 2023.

Eftersæsonen starter den 28. september og løber indtil 2. oktober.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold