Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Overwatch League's Coach og Rookie of the Year er blevet udnævnt til

Og yderligere tre hold er blevet elimineret fra slutspillet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi er i de sidste faser af Overwatch League Playoffs 2022 og sæsonen på dette tidspunkt. Som vi har gjort i løbet af ugen, kan vi nu rapportere om, hvem der er blevet kåret som Årets Træner og Årets Rookie, samt de yderligere tre hold, der er blevet elimineret fra slutspillet.

Ser man på årets træner, går æren i 2022 til London Spitfires Christopher "Christfer" Graham, der har ført holdet til en meget bedre opvisning, end der har været udbudt de seneste par år.

Hvad angår årets rookie, gik det til San Francisco Shock's Dong-Hyun "Proper" Kim for at vise sig at være en dominerende Damage-stjerne i løbet af året.

Ser man på selve Playoff-beslaget, er London Spitfire, Seoul-dynastiet og Hangzhou Spark alle blevet elimineret efter gårsdagens kampe, hvilket betyder, at der kun er tre franchises, der stadig konkurrerer om titlen. De er San Francisco Shock og Houston Outlaws, to hold, der vil spille mod hinanden om en plads i Grand Finals, hvor de møder den anden resterende liste, Dallas Fuel. Sørg for at fange de sidste to kampe, når de starter om cirka 15 timer.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold