Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Horizon: Zero Dawn

Pachter: "PS4-eksklusiver på PC kommer som svar på Microsofts strategi"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Death Stranding kommer som bekendtt til PC til juni, og nu ved vi at også Horizon: Zero Dawn vil følge trop. Hvorimod det ikke umiddelbart lader til at Sony helt har skiftet strategi, så lader det nu alligevel til at nogle PS4-eksklusiver vil bevæge sig over på PC-platformen, og det mener én analytiker skyldes at Microsoft i forvejen har haft succes med at gøre præcis det samme.

I et interview med GamingBolt fortæller Wedbush Securities-analytiker Michael Pachter, at når nu deres konkurrent har haft succes med at rykke deres eksklusiver til Windows 10 også, så er Sony blevet nødt til at svare igen.

"I think Sony is hopeful that the PlayStation audience will continue to buy consoles and buy their first party titles, but they recognize that there is a market beyond console software sales. Yes, I think Microsoft's positioning prompted Sony to follow suit."

Tror du det samme som Michael Pachter her?

Horizon: Zero Dawn

Relaterede teksterIndlæser mere indhold