Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Pachter vedrørende mangel på UHD i PS4 Pro: Folk er ligeglade

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det kom som en overraskelse, at Playstation 4 Pro ikke kommer til at have et UHD-drev, da Sony som regel altid er et skridt foran når det gælder det fysiske medie. Sony satsede på Blu-ray da Playstation 3 kom, og sejrede over Microsoft's HD-DVD-løsning.

Nu satser begge platforme på 4K-opløsning, men hvor Microsoft satser fuldt ud og tilføjer et 4K-drev i form af UHD i både Xbox One S og Xbox Scorpio, så fusiske film kan afspilles i fuld 4K-opløsning, satser Sony stadig på den traditionelle Blu-ray-løsning, der altså kun kan køre i 1080p-opløsning.

Xbox One S har da også taget amerikanerne med storm, da den har ført over Playstation 4-sejrherren de sidste tre måneder, da den er solgt som "den eneste konsol tilbyder at afspille 4K-Blu-ray-film", men Pachter mener dog ikke, at afspilning af 4K-film er grunden.

"When was the last time you rented a DVD or Blu Ray?", spørger Pacther intervieweren fra Gamingbolt, efterfulgt af et grin.

Ifølge Pacther er der ikke mange der benytter sig af det fysiske medie længere, men istedet tyr til Netflix, Youtube og de øvrige streamingtjenester, og mener derfor ikke, at Playstation 4 Pro's manglende 4K-understøttelse af det fysiske medie vil være en fordel for Xbox One S og Xbox Scorpio.

Pachter vedrørende mangel på UHD i PS4 Pro: Folk er ligeglade


Indlæser mere indhold