Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Modern Warfare 2

Pacifist i Modern Warfare 2

Vil nå level 70 uden et eneste kill

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

At nå level 70 i Call of Duty: Modern Warfare 2 er ikke det store problem, men at gøre det uden et eneste kill? Det er fuldt ud muligt og faktisk hvad Glen McCracken er godt i gang med at gøre. Han har forklaret planen til bladet Game Informer:

"I've already hit Prestige five times. I thought it would be something interesting to do. It definitely gives you a different perspective on the game, and it's fun and challenging."

Glen er lige nu på level 11 og har ikke dræbt en eneste modstander. Han regner med at der skal to måneders spilletid til for at nå målet. Mest af alt spiller han Domination.

"In an average Demolition game I get about 1,000 XP and 15 deaths. I have decided not to use special grenades; they're too risky. I've also decided to play Headquarters and Capture the Flag when I unlock them."

Call of Duty: Modern Warfare 2

Relaterede tekster

Call of Duty: MW2 - Stimulus PackageScore

Call of Duty: MW2 - Stimulus Package

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Lee propper 1200 point i det virtuelle møntindkast. Læs her om Call of Duty: Modern Warfare 2, Stimulus Package stimulerer og se de gamle baner i nye klæder...

Call of Duty: Modern Warfare 2Score

Call of Duty: Modern Warfare 2

ANMELDELSE. Skrevet af Jon Cato Lorentzen

Fem år er der gået siden elitesoldaterne i Modern Warfare jagtede terrorister i Mellemøsten og Rusland - og nu fortsætter kampen mod Malakov og hans nådesløse terroristbande...Indlæser mere indhold