Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Fall Guys: Ultimate Knockout

Panda Global former det første Fall Guys-esportshold

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Fall Guys: Ultimate Knockout er uhyre populært over hele verden, og det gør naturligvis at en række organisationer har fået øjnene op for spillet, deriblandt esportsorganisationer. Så med forventningen om at der snart vil komme dedikerede turneringer til, så har organisationen Panda Global skabt det første officielle esportshold, der skal dyste i Fall Guys.

Holdet består indtil videre af fire spillere, nemlig Tyler "Marss" Martins, Joshua "Fullstream" Thompson, og Joshua "Jaaahsh" Marcotte, og de ledes an af holdkaptajn Zak "CONEY" Zeeks.

Panda Global bliver nok ikke den eneste organisation der former Fall Guys-hold indenfor den nærmeste fremtid, men det skal dog siges at Devolver Digital eller udvikleren Mediatonic har endnu ikke afsløret at de vil facilitere officielle turneringsbegivenheder endnu.

Fall Guys: Ultimate Knockout

Relaterede teksterIndlæser mere indhold