Dansk
Gamereactor
nyheder
Valheim

Panic Button ville elske at lave en Nintendo Switch port af Valheim

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Valheim har lige overskredet 5 millioner spillere, og med et løfte om at komme til at støtte og forbedre spillet i fremtiden, har Iron Gate AB lagt et godt fundament for Valheim. Dog er spillet "kun" tilgængeligt på PC lige nu, og med successen er jeg sikker på at Valheim snart rammer både konsoller og evt. Switch i den nærmeste fremtid, det håber Panic Button i hvert fald på.

Panic Button er efterhånden blevet kendt i branchen for at være nogle port-troldmænd, og de står både bag Nintendo Switch versionen alt fra Rocket League, Warframe, og Wolfenstein 2: The New Colossus til DOOM Eternal, Apex Legends, og Subnautica. Så studiet har en hel del erfaring med port-versioner til Switch, og Panic Button's head of production Dan Hernberg fortalte Nintendo Life, at han ville elske at lave en port af det populære Valheim.

"I'm not sure if this is my 'any game pick' but, right now I'm playing way too much Valheim and I would love to port that to Switch," fortalte Hernberg.

Det er selvfølgelig bare et drømmescenarie, og selvom det ville være utrolig passende, at Panic Button kommer til at stå bag Switch-versionen af Valheim, da Iron Gate i forvejen er et utrolig lille studie og har hænderne fyldte med Valheim opdateringer, så er det bare et håb. Men hvem ved, måske får Panic Button efter denne udtalelse lov til at få fingrene i det populære Valheim?

Valheim

Relaterede tekster

1
Vi anmelder ValheimScore

Vi anmelder Valheim

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Claus har allerede fortalt om sine eventyr i Valheim, og nu er det tid til at give en foreløbig dom.Indlæser mere indhold