Dansk
Gamereactor
nyheder
Papers, Please

Papers, Please-skabers næste spil bliver gratis

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Eftersom Lucas Pope, manden bag indie-hittet Papers, Please, slet ikke havde regnet med at hans spil ville blive en succes, føler han at han skylder spillerne noget. Og derfor bliver hans næste spil helt gratis.

Det fortalte han via videotelefon til en pressekonference i Madrid, i anledning af at Papers, Please nu også er ude på Linux, og er blevet oversat til blandt andet spansk, tysk og russisk.

Pope fortalte også, at hans næste spil bliver af en helt anden type end Papers, Please, og at det formodentlig bliver ret kort. Han overvejer også en udgave af PP til iPad, vil ikke konvertere det til andre konsoller, da han ikke mener den meget mus-orienterede kan fungere med controller.

Man skal dog nok væbne sig med tålmodighed, hvis man håber på en iPad-udgave af Papers, Please, da Pope også fortalte at han er ved at være ret træt af spillet, og vil have gang i andre projekter, inden han går i gang med en eventuel konvertering.

Den forhenværende Naughty Dog-udvikler sagde desuden, at han ikke kunne tænke sig at arbejde med AAA-storspil igen, da han ikke er så god til at samarbejde og foretrækker mere eksperimentelle spil.

Papers, Please

Relaterede tekster

2
Papers, Please kommer til iPad i nat

Papers, Please kommer til iPad i nat

NYHED. Skrevet af Lee West

Papers, Please er et herligt og samtidig semi-deprimerende spil, hvor man som grænsevagt i en fiktiv kommunistisk diktaturstat skal tjekke, om folk har gyldige pas,...Indlæser mere indhold