Dansk
Gamereactor
nyheder
Pariah

Pariah - nu med MAP Editor

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Digital Extremes, udvikleren bag bl.a. Unreal Tournament og Unreal Championship, vil næste gang frigive et spil baseret på et helt nyt navn, Pariah. Spillet er dog traditionen tro et First Person Shooter.

HQ

Vi har tidligere omtalte Pariah ved dets annoncering, men den gang var multiplayer detaljerne meget sparsomme, og det blev først ændret i dag. Digital Extremes kunne først og fremmest fortælle om deres banebrydende Make and Play (MAP) Editor, som kort sagt er en bane editor, som vi kender det.

Men hvor Unreal fans tidligere har været tvunget til at rode sig ud i en relativt kompliceret editor, hvis de ønskede at lave deres egne kreationer, så har Digital Extremes denne gang gjort det muligt for enhver at være med, og editoren er gjort så let tilgængelig, at den også vil være tilstede i Xbox versionen. PC spillere, der kan lidt mere, vil dog stadig kunne bruge de normale Unreal værktøjer.

Vigtigere er det måske, at man ikke kun på PC, men også på Xbox Live kan dele sine mesterværker med andre. Det man i MAP Editoren får mulighed for at ændre er bl.a. terrænet, teksturer, placering af objekter, lys, egenskaber for omgivelserne og startsteder, men Digital Extremes har stadig ikke fastlåst mulighederne.

Udover dette vil Pariahs multiplayer del samtidig indeholde køretøjer og våben, som du selv kan tilpasse. Både gamle kendisser og helt nye gametypes vil være at finde, så enhver der har lyst til Deathmatch eller Capture the Flag er glade, men er du frisk på noget nyt, så vil Siege og Frontline Assault helt sikkert falde i din smag.

De nyeste screens viser MAP Editoren i brug på Xbox.

Pariah
Pariah
Pariah
Pariah
Pariah
Pariah
Pariah
Pariah

Relaterede tekster

0
PariahScore

Pariah

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Digital Extremes forsøg ud i historiedrevet action er en kende for tandløst. Thomas Tanggaard har anmeldt det længe ventede spil.

0
Pariah

Pariah

PREVIEW. Skrevet af Jesper Nielsen

Digital Extremes kaster sig over et FPS med historie. Jesper har set nærmere på Pariah og er klar til at fortælle alt om det.Indlæser mere indhold