Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Vanguard

Paris Legion har afsløret mandskabet til Call of Duty League sæson

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Paris Legion har nu offentliggjort, hvilke spillere der vil præsentere holdet under Call of Duty League næste år. Der bliver tale om et helt nyt hold, der i den kommende sæson også skal kaste sig over et nyt spil, da sæsonen 2020 vil blive spillet i Call of Duty: Vanguard.

Det nye mandskab består af fire spillere, samt sidste års træner, Dylan "Theory" McGee. Spillerne er Jacob "Decemate" Cato, Tyler "FeLo" Johnson, Johnathan "John" Perez og Donovan "Temp" Laroda.

Activision har endnu ikke afsløret de precise datoer for, hvornår Call of Duty Leagues 2022-sæson løber af stablen, men det plejer traditionelt set at være på et tidspunkt i januar.

Call of Duty: Vanguard

Relaterede tekster

Call of Duty: VanguardScore

Call of Duty: Vanguard

ANMELDELSE. Skrevet af Eirik Hyldbakk Furu

Sledgehammers Call of Duty-spil er endelig klar, og selvom det hele er lidt sikkert, så fungerer det samtidig som det skal.Indlæser mere indhold